Flytning

Adresse:

Fasanvej 11

2670 Greve

Hvad kan vi?

FLYTTE GRATIS - KAN VI IKKE.
Men vi kan alt det du har brug for i forbindelse med din flytning.


Konsulentbesøg


Vi tilbyder et uforpligtende besøg hvor vi tager en snak om de behov du har i forbindelse med flytningen. Vi har mange års erfaring på området, og vil være i stand til at svare på alle dine spørgsmål vedrørende din flytning.

Vi planlægger sammen din flytning fra start til slut, og skræddersyr en løsning som passer til dit budget og dine behov.


Flyttekasser


Vi har flyttekasser til alle formål, som vi gerne leverer og henter igen. Ved levering af flyttekasserne tilbyder vi altid en vejledning i optimal brug af flyttekasserne. Udover flyttekasser får du glasdelere og silkepapir med uden beregning. Vi leverer flyttekasser i hele København og på hele Sjælland. Vi bruger kun flyttekasser af høj kvalitet, så de kan holde til hele din flytning uden problemer.


Nedpakning / Udpakning


Vi kan også stå for nedpakning og udpakningen. Hvis du bestiller denne service, så er du sikret at dine ejendele bliver pakket hurtigt, effektivt og på den mest sikre måde. 


Afmontering / adskildelse


Vi hjælper gerne med at nedtage lamper, gardiner m.m.
Nogle møbler kræver adskillelse, når man skal flytte, så de kan komme ud ad døren samt op og ned af trapper. Dette kan i nogle tilfælde være et større projekt. Vi har stor erfaring i netop at transportere møbler via f.eks. trapper. Derfor hjælper vi gerne med at adskille, så flytningen forløber så let som muligt.Så kort sagt......


Du beslutter helt selv, om du ønsker hjælp til hele processen af din flytning, herunder afmontering, emballering, nedpakning af dine ting og opsætning af dem i dit nye hjem. – Eller om du blot vil have hjælp til transport af dine ting - det er helt op til dig.


Vi har alt flyttemateriale der skal bruges til nedpakning, både flyttekasser, silkepapir, flyttetæpper og bobleplast.


Kontakt os for en uforpligtende snak via denne formular eller ring 38 74 74 74.


Se nærmere på vores priser her.
Copyright © All Rights Reserved FLYTTEGRATIS.DK 2019